Mercador

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 septembrie 2013

Concediu 2013, Partea a VI-a, Mogosa-Suior

Pe o ploaie mocaneasca de ziceai ca e noiembrie, am mers sa vedem Mogosa si Suiorul, ca tot sint aproape.
La Mogosa, cind ploua, e mai pustiu ca la Polul Nord, doar cafeaua e buna. Au amenajat un mic parc de catarare pentru copii, ceva zone de agrement, tot pentru copii si cam asta e Mogosa, Telescaunul nu merge pe ploaie, drumul pina la cabana, de la sosea, e destul de prost intretinut, poate pe soare si vreme frumoasa aveam o impresie mai buna.








Dupa experienta asta, am zis sa vedem ce e si la Șuior ca e in apropiere. Alta viata. Locuri de spa si pentru adulti, telescaunul functioneaza, iar sus la Cota 1000 au un pastrav bestial.
Mai distractiv a fost la intoarcere de la cota, ca softul telescaunului a refuzat sa mai functioneze doar cu 5 clienti asa ca ne-au coborit cu un Land Cruiser, pe off road.... o nebunie....
Pretul telescaunului: 10 lei dus-intors in care intra si o bautura racoritoare sau o bere sus la Cota 1000. O gaselnita buna de marketing, ca daca tot intri in restaurant pentru bautura mocca nu te poti abtine sa nu comanzi si ceva de mincare ;)
Dar merita sa vii la ski acolo. Au 3 pirtii, cu grade diferite de dificultate in functie de citi pitici ai in cap. Poate la iarna sa-i facem o vizita :)











La coborire am zis sa vedem un pic si Baia Mare ca tot e in apropiere, doar ca neavind timp suficient sa il luam pe indelete am vazut doar zona centrala un pic si un Mall asa din fuga :)







Pe drumul de intoarcere la Vadu Izei, am gasit in drum alta pastravarie, la Mara, foarte interesant amenajata, si numa buna de ostoit foamea drumetului.








Cam asta a fost Maramuresul Istoric, miine plecam spre Sovata, cu o scurta oprire la Rohia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu