Mercador

Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 octombrie 2010

Ipocritu care e ipocrit

“Ipocritule care eşti tu ipocrit. Episodul 2. E un prezentator la Prima care se laudă că de 7 ani şi-a aruncat TV-ul din casă. Băi, ăsta, îţi doresc să zbori din ţară cu un pilot care n-are nicio oră de zbor, să te opereze un medic care n-a citit niciun tratat de medicină şi să-ţi ţii banii la un broker care are la bază... Lic. Forestier. Mult mai periculoasă decât piţipoanca de Drb, e specia bucurenciului de Cărtureşti”, scrie Mihai Morar pe Facebook.
Initial am crezut ca n-am citit bine. Apoi am recitit iar si iar pina m-am lamurit ca Morar chiar vorbeste serios.
Domnule Morar, ori s-a vrut o gluma ca sa-l stirnesti pe Dragos Bucurenci, ori esti mai putin inteligent decit prevede legea.
Cum poti sa compari curvele care apar acum pe post de asistente (ai si matale una, chiar doua cind te plictisesti) cu un medic care face 6 ani de scoala, cu un pilot care face jde ore de cursuri pina ajunge sa urce la mansa...
Crezi ca pe vremea lui Ceasca cele 2-3 ore de emisiune TV (din care 1 de telejurnal) cu care majoritatea realizatorilor care mai au si altceva in cap decit fuste cit mai scurte si cancanuri s-au format si fac emisiuni bune n-au fost suficiente ca sa stie ce sa NU faca?
Sau miile de carti citite de acestia n-au ajutat mai mult decit orice porcarie de emisiune de acum.
Uita-te bine la televiziunea unde lucrezi si spune sincer: Abces dinrect ti se pare o emisiune demna de urmat? Sau modul in care se arunca orice porcarie pe post de stire neverificata ti se pare ca e formator de emisiuni TV bune?
Asa cum nu oricine poate fi medic sau pilot sau broker, asa nici orice trepadus care da bine pe sticla, sau orice curva care se culca cu cine trebuie ca sa ajunga asistenta nu pot fi realizatori TV buni, chiar daca stau lipiti 24/24 de toate emisiunile care pot sa ii invete ceva.

Si ca sa faci o emisiune buna trebuie sa ai tu in primul rind mult bun-simt, sa ai cultura generala mai multa decit media populatiei (si asta se face citind carti, nu urmarind emisiunile lui Capatos), si sa ai simtul penibilului.
Pe care cei mai multi se pare ca nu prea il au.


Mult mai periculos decit pitipoanca de dorobanti e jurnalistul care se prostitueaza!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu