Mercador

Faceți căutări pe acest blog

duminică, 13 octombrie 2013

Toamna, Sf. Parascheva si politica

A venit toamna peste Iasi. Ca de obicei, hop si sfintele sarbatori ale comerciantilor de sugiuc, chiurtosi si blanuri pline de molii. Si benzina e mai scumpa zilele astea. A dracului coincidenta.
Si cum nu putea sa lipseasca vreun idiot de la conducerea tarii a aparut si cel mai tare plagiator dintre hoti, cu elicoptere, cu vizite pe santier facut la comanda ca vine prostu sa vada, iar in urma lui la nici 5 min. au disparut toate utilajele, ca oricum erau aduse doar de recuzita. Aglomeratie de nici cutremurele nu-i sperie sau poate cred ca e sfirsitul lumii si e ultima ocazie cind pot injura politicienii care intra cu nesimtire in fata in timp ce prostimea care i-a votat sta si crapa la coada. Da-i naibii, ca oricum nu merita altceva.

Si ceva poze:

Ciric, dimineata, toamna...
 Ciric, dimineata, toamna...
 Ciric, dimineata, toamna... colorat
 Gradina Botanica
 Lacul din Botanica
 Omul e handicapat pe bune, are retard grav, altfel nu se explica cum sa ocupe 2 locuri pentru handicapati la Palas si sa nu vina nimeni sa-i puna sosonul. Daca stie cineva a cui e masina, sa-i transmita intreaga noastra compasiune... impreuna cu urarile de bine.
 Expozitie de crizanteme si bolovani.
 Bolovanii de pe pietonal cu baloane,
 Protestatarul de serviciu.
 Obosit dupa atitea rugaciuni la sfinta sau la sticla cu rachiu....
 Sfintite la kilogram, a naibii ce ti-e si cu sfintirea asta la norma.
 Pietonal auto... doar la Iasi poti auzi asemenea aberatie.
 Sfinta inghesuiala la tonetele cu prostii, de unde nu cumpara nimeni, dar ai ocazia sa ramii usor fara telefon sau portofel.
Nu e defect, doar ca aia de la ridicari nu au nici un sfint... ridica mai ales masinile straine de Iasi, ca pe smecherii care blocheaza liniile de tramvai nu au curajul.

Si peste toate a tronat o mare lehamite.

Poate la anu am ocazia sa-mi iau concediu in perioada asta si sa fug departeeeeee......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu