Mercador

Faceți căutări pe acest blog

luni, 10 decembrie 2012

O ţeapă de zile mari: patinoarul PalasIeri, când toată suflarea uslamistă se mobiliza pentru a readuce lumina de la răsărit, am decis ca e momentul să încerc mare promisiune a primarului, patinoarul de la Palas. Neispirată decizie.
Am parcat frumos în parcarea subterană, 2 lei/oră, mi-am luat patinele proprii, că nu eram nebun să dau 10 lei pe închiriat ciupercile altora, şi plin de încredere m-am aşezat la coadă la bilete: 15 lei patinoarul, 1 leu garderoba. Când să iau beletu, mi se şopteşte suav: să ştiţi că nu va începe seria la 14 aşa cum scrie pe program, ci la 14.30 că ninge şi e zăpadă pe gheaţă. Oftez, trag prima înjuratură în gînd la adresa celor care nu s-au mişcat nici anul ăsta să deschidă IceMania că acolo era acoperit, iau biletul şi mă pun pe aşteptat.
Pe patinoar erau 3 omuleţi cu lopeţi şi o maşină de şlefuit gheaţa. Randament 0. Maşina se umplea la fiecare 20 m parcuşi şi trebuia să iasă de pe gheaţă ca s-o golească. De şlefuit nici nu se punea problema. Cei 3 omuleţi făceau munca lui Sisif, că la suprafaţa aia nu aveau nici un spor.
Aşadar, pe la ora 15, dupa ce lumea a început să facă scandal, şi au apărut şi bodyguarzii, că la curăţat zăpada nu s-a găsit niciunu, dar la liniştit lumea erau primii, în sfârşit a început seria de la 14.
Dezamăgire totală. Gheaţa era proastă, proastă. Plină de dâmburi, gropi, urme de lamă, zăpadă, aglomerat ca la nebuni, că nu au limitare la numărul de patinatori. Un singur supraveghetor pe gheaţă care dormea pe el, că a trebuit să mă duc eu să-l iau de urechi ca să marcheze o ditamai groapa care făcuse destule victime.... Pe scurt, o experienţă pe care nu o recomand nimănui.
La plecare, încă 6 lei la parcare, că ora pierdută aşteptând în ploaie nu a decontat-o nimeni.

Poate totuşi cei de la IceMania îşi revizuiesc atitudinea, dacă n-or fi mână în mână cu primarul şi au aranjat să nu deschidă ca să prostească lumea cu păcăleala numită Patinoarul Palas.

N-am poze, că nu am convins pe nimeni să stea o oră în ploaie ca să vadă cum e o bătaie de joc la Iaşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu