Mercador

Faceți căutări pe acest blog

luni, 1 octombrie 2012

Domnu Dan si Pontacul Oltchimist

Toata porcaria numita privatizarea Oltchim nu a facut decit sa-mi arate inca o data cit de jos se poate cobori cineva pentru niste procente electorale, si cit de prost poate fi cineva cind ajunge la putere....
Mai exact. Domnul Dan OTV a facut ce-a stiut mai bine. Circ. Cu bani in saci, cu logoree din abundenta, cu promisiuni si abureli. Tot tacimul pentru un circ televizat.
Grav este insa ca Guvernul Ponta a facut pasul de tango cu domnul Dan, si a prestat voiniceste. Ponta a dovedit nu doar ca este un plagiator de frunte, dar si ca poate minti, manipula, inventa, fantasma, aburi... cu o seninatate si o seriozitate care te fac sa te intrebi daca accidentul de masina de la raliul Iasului nu i-a afectat iremediabil bruma de ratiune.
Sa spui ca Videanu e de vina ca ti-a impus un nu stiu ce consultant... cind esti de 4 (PATRU) luni la guvernare e deja de domeniul fantasticului. Ce te-a oprit Domnule Ponta sa schimbi consultantul daca ai vazut ca iti da solutii proaste? Sau cei de la Ministerul Economiei sint prea prosti ca sa-si dea seama ca e o timpenie? Si mai sint in functii?
Si asta in timp ce problemele majore ale tarii sint ce sticle de vin si parfumuri a cumparat RAPPS-ul pe vremea lui MRU sau de ce acesta citeste de pe prompter in loc sa citeasca de pe foi ca restul prostimii alese...
Ce nu pricep eu e cum dracu abia acum descopera minunatul guvern ca la Oltchim e tras heblul demult, ca nimic nu mai merge acolo, ca managerii si-au batut joc de ce aveau si nu sint la puscarie, ca sindicatele fac jocul unor politicieni in loc sa gindeasca cum e mai bine pentru oameni... Si e doar una din miile de fabrici care au avut soarta asta sub guvernele ultimilor 22 de ani.
Si doar unu e la puscarie si ala pentru chestii minore.... nu pentru ca ne milogim la OMV sa nu ne scumpeasca benzina scoasa din pamintul NOSTRU.
Iar prostimea voteaza cu 10 buletine pe baza de sms, gindindu-se la micul si berea sau sacosa primite in fata sectiei.


Frumoasa tara, pacat ca alegem prost si scump!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu