Mercador

Faceți căutări pe acest blog

vineri, 6 iulie 2012

Guvernul Copy-Ponta si alte poze....

N-am mai apucat sa fac nici poze si nici sa scriu prea mult. Mea culpa.
In lumina ultimelor zile insa, m-am moblizat si am iesit pe strada sa fotografiez si eu ceva din zbaterile Societatii Civile. Cam anemice la Iasi, in ton cu dogoarea de afara.
Dar decit deloc, putini dar buni.
M-am ingrozit cind am vazut cum unii politicieni isi pot bate joc de orice urma de lege, cum pot modifica peste noapte orice regula sau regulament, dupa cum le dicteaza interesul partidului, si mi-am amintit cu jale ca in 1989 ne zbateam tocmai pentru a nu mai vedea asa ceva.
Din pacate, au trecut 22 de ani degeaba.
In strafundul sufletului sintem tot la nivelul: timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim. Si noi muncim, nu gindim.
Cam la asta se rezuma darimarea cu atita verva a oricarei urme de democratie din Papuasia Rromania....

Si acum poze de la plimbarea de ieri, numita pompos "a ghilimelelor"....

Enjoy!

 De la Palat...
PNL + PSD = monstruoasa coalitieVrem stat de drept, nu stat USL!Flacara violetPierdut democratie, ofer recompensaO noua definitie a fascismuluiPromenada ghilimelelor uitate Prea tineri... prea inteligenti Guvern cu onoaresuntem multi.... si nu prostiDesteapta-te romaneCam multi ochelaristi..." prim ministru" glilimeaAparam CCRJos Basescu ... e singurul lucru inteligent pe care il poate spune personajulO avea ochii albastri?La tatiku....2 politai pe cap de manifestant.... si unii in civil....Cuza va admira....CTRL VCe-or mai vrea si tinerii astia?


 USL = NSDAP (ce-o fi insemnind????)Sunteti bolnavi de putereHai sa dam mina cu mina....Copie la minut pentru doctorat....M-am nascut intr-o tara liberaPlagiat = furtDupa boscheti... jandarmii, comentezi? .... mama ta de intelectual....
 

Votare placuta!


3 comentarii:

  1. Esti vadit partinitor si nu ai o atitudine obiective.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca aveai si un nume iti puteam raspunde, asa.... obiectiv e doar 18-135-ul meu ;)

    RăspundețiȘtergere