Mercador

Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 decembrie 2010

Prostia salveaza Romania!

O vorba veche spune ca atunci cind ceva merge bine, trebuie omorit din fasa pentru ca da nastere la idei noi.
Asa se intimpla si cu Clubul Fotografilor din Iasi, singurul club cu adevarat serios, si care are o constanta si un nivel al pasiunii care merita multe laude.
Si asta doar datorita lui Dan Mititelu si a grupului de entuziasti din jurul lui, care, fara remuneratii si fara stimulente, au format si sustinut acest club.
Pina acum Casa de Cultura "Mihail Ursachi" a sprijinit activitatea clublui, pentru ca pe linga acest club functiona si un Curs de Initiere in fotografie (tinut tot de Dan Mititelu), ale carui taxe de participare mergeau direct la Casa de Cultura.
Si ce s-a gindit cineva inteligent de acolo, sint prea multi bani strinsi, si ce-l freaca grija pe Mititelu cum se cheltuie banii pe care el ii stringe, si ce daca Clubul nu beneficiaza de nici un leu din banii aia, ia sa inchidem noi clubul si sa facem ce ne trasneste.
Si uite asa s-a ajuns la:

Directorul Casei de Cultură a Municipiului Iaşi "Mihai Ursachi", dl. Nichita Danilov,

Având în vedere prevederile Legii nr. 143/2007 pentru aprobarea OUG nr. 118/2006 privind înfiinţarea, organizarea şi desfpşurarea activităţii aşezămintelor culturale;

Având în vedere prevederile Regulamentului intern de functionare al Clubului Fotografilor din cadrul instituţiei, art.3, lit.C,

DISPUNE:

Art. 1: Începând cu data de 29.12.2010, Directorul Casei de Cultură modifică obligaţiile ce revin Casei de Cultură "Mihai Ursachi" faţă de Clubul Fotografilor şi suspendă temporar activitatea Clubului Fotografilor, pe motiv că referentul coordonator Dan Mititelu a încălcat prevederile articolelor 7, 11 şi 12 din Legea nr. 477/2004 privind Codul de conduită a personalului contractual din autorităţile şi instituţiile publice.

Asta e  viziunea Casei de cultura cu privire la modul de a sustine o activitate culturala benevola.

Eu ii voi multumi in continuare lui Dan pentru tot ce m-a invatat, si voi incerca sa ajut la construirea altui Club, sub auspicii mult mai favorabile, si mai deschise spre ceea ce inseamna fotografia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu